Aron van den Oosterkamp

Advocaat (internationaal) familie- en erfrecht bij LINK Advocaten

Aron van den Oosterkamp is sinds september 2019 verbonden aan LINK Advocaten. Na eerst als student-stagiair en juridisch medewerker voor LINK te hebben gewerkt, is hij op 1 oktober 2020 in dienst getreden als advocaat.

Opleiding

Aron heeft zijn Bachelor Notarieel Recht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. In juni 2020 heeft hij zijn Master Rechtsgeleerdheid (afstudeerrichting Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation) afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij diverse vakken gevolgd die de kern van het familierecht raken.

Aron is afgestudeerd met een scriptie over schikkingsmogelijkheden in het echtscheidingsproces. In dit afstudeeronderzoek kwamen twee grote interesses van Aron samen: onderhandelen en het familierecht.

Aanpak

In zijn werk combineert Aron een gedegen juridische kennis met een pragmatische, nuchtere aanpak. Daarbij streeft hij duurzame, praktische oplossingen na, bij voorkeur in overleg, maar zo nodig via de rechter. Aron is actief op alle gebieden van het (internationaal) familie- en erfrecht.

Wilt u contact opnemen met Aron van den Oosterkamp? Stuur dan een mail naar avandenoosterkamp@linkadvocaten.nl of bel met +31 20 2610 002.

delen