Verdeling erfenis

Heeft u problemen bij het verdelen van een erfenis? Schakel tijdig een erfrechtadvocaat van LINK Advocaten in. Wij kunnen voor u het verschil maken!

Wie wij zijn »

Verdeling erfenis zonder testament

Had de overledene meerdere erfgenamen en is de wettelijke verdeling niet van toepassing? Dan dienen de erfgenamen de erfenis zelf te verdelen.

Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het komt regelmatig voor dat een van de erfgenamen dwarsligt, bijvoorbeeld over de waardering van een schilderij of de verdeling daarvan.

Bevindt u zich in een dergelijke situatie? Zorg er dan voor dat de zaak niet onnodig escaleert. Niemand zit te wachten op een langdurige juridische procedure die niet alleen veel tijd kost, maar ook de verhoudingen nog verder op het spel kan zetten.

Juridische bijstand

Samen met de erfrechtadvocaten van LINK Advocaten zorgt u ervoor dat zowel uw belangen als de wensen van de overledene gerespecteerd worden. Nadat wij uw rechtspositie in kaart hebben gebracht, bepalen wij samen met u wat er voor nodig is om tot een bevredigende oplossing te komen

Wij combineren onze specialistische kennis van het erfrecht met jarenlange ervaring in het afwikkelen van nalatenschappen. Bij ons bent u altijd verzekerd van gedegen juridische bijstand, zowel tijdens de onderhandelingen als in een eventuele rechtszaak

Wilt u weten wat een erfrechtadvocaat voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Martin Weenink of Chantal van Baalen-van IJzendoorn.

Contact »